LINDAB LÉGTECHNIKA

Légcsatorna-rendszerek

A termékcsoport magában foglalja kör és négyszög keresztmetszetű légcsatornáink és elemeink teljes skáláját.

Ezen termékek, amelyeket légcsatorna-hálózat kivitelezésekor alkalmaznak, üzletágunk fő tevékenységi körét képezik.

Comfort beltéri klímarendszerek

A Comfort termékcsoport három termékkört foglal magába – levegős és vizes rendszerek illetve akusztika – mind a kellemes, egészséges belső környezet kialakítását célozza.

Air systems – belső térben a levegő befúvására és elszívására alkalmazott termékek, mint pl. anemosztátok, rácsok, VAVbefúvók.
Water systems – belső térben hűtésre, fűtésre és szellőztetésre alkalmazott termékek, mint pl. klímagerenda, hűtőpanel, fűtőpanel, indukciós elemek.
Acoustics – hangcsillapítók teljes termékskálája a kellemes, csendes légtechnikai rendszer biztosításához.

Légtechnikai elemek

Piacaink egy részén üzletek hálózatát vagy úgynevezett One Stop Shopokat kínálunk, ahol a standard termékeink széles választéka áll rendelkezésre. Kínálunk továbbá olyan szerszámokat és kiegészítőket, melyekre légtechnikai szereléskor szüksége lehet.
Ezekben a Lindab üzletekben minden kapható, amire vevőinknek szüksége van, mindent egy helyen.

Lakásszellőztetési megoldások

A Lindab lakásszellőztetési megoldásai segítségével csökkentheti otthonának energiafogyasztását, rezsiköltségét, mindezek mellett javíthatja a belső klímát is. A légtömör Lindab Safe® légcsatornák a lakásban állandó friss levegőt biztosítva energiát takarítanak meg, befúvóink biztosítják a kellemes közérzetet a helyiségben, hővisszanyerő berendezéseink pedig az energia újrahasznosítását teszik lehetővé.