LINDAB TOPLINE CSEREPESLEMEZ

A Lindab által gyártott termékek mindegyikéhez az acél szolgál alapanyagul. A kiváló korrózióvédelem érdekében az acéllemezek mindegyike tűzihorganyzott, ezen felül többrétegű bevonati rendszerrel vannak ellátva. Ezek a bevonatok még ellenállóbbak a korrózióval szemben, kimagasló kopásállósági és színtartóssági tulajdonságaik vannak, ellenállnak a káros ultraviola sugárzásnak és egyben esztétikus megjelenést biztosítanak. Könnyen karbantarthatóak és kimagasló megmunkálhatósági és karbantarthatósági mutatókkal rendelkeznek.  Bevonati rendszereink mindegyike környezetbarát, és megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak.

Plasztiszol bevonat és Topcoat50 bevonat.

Alap felületvédelem: 275 g/m2 horganyréteg (kb. 20 ľm oldalanként)

Felépítés:

 • kétoldali fedőréteg 100 ľm plasztiszol

 • primer réteg: 6-8 ľm mindkét oldalon

 • passziváló réteg: 6-8 ľm mindkét oldalon

Fényesség (gloss): 35 +/- 5

LPA;

 • LPA-L;

 • LPA Nova;

 • LPA Classic és Maxi

 • LPA Nordic és Scandic

 • Topline Roca

A Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. Tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acélból készülnek, nagy terheléseket bírnak, nem repedeznek, nem törnek. Fontos tudnivaló, hogy a cserepeslemez – kialakításának köszönhetően – már 14 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazható. A tetőszerkezet, amire felszerelhető – kialakítását tekintve – megegyezik a cserépfedéseknél alkalmazott 40 cm-enkénti lécezéssel.

A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen beleolvad a patinásabb környezetbe is. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet kivitelezni és karbantartani. Egyaránt alkalmazható új épületek fedéséhez, valamint a régi házak tetőfelújításához. Ön választhat klasszikus tetőszínek és modern árnyalatok széles választékából. Mindegy, milyen bevonatot és színt választ, a tető szilárd, vonzó és tartós lesz.

Röviden a Lindab Topline-ról:

 • szilárd, elegáns és esztétikus megjelenés

 • könnyű kivitelezés

 • tetőfelújításhoz kiváló

 • kis önsúly

 • 100%-os vízzáróság

 • nem repedezik, nem törik

 • kétféle hullámhossz (400 és 1070 mm)

 • környezetbarát

 • alkalmazható új tetőknél és felújításoknál

 • méretre gyártott elemek

Komplett megoldás

A Lindab Topline cserepelemezek alapanyaga tűzihorganyzott acél a korrózióvédelem érdekében. Két PVC-mentes bevonati rendszer közül választhat (poliészter és TC50), attól függően, hogy hol és milyen célból fogja használni a tetőburkolatot. Több különböző bevonat A matt vagy fényes kivitelű poliészter bevonat széles színválasztékot tesz lehetővé. A matt kivitel időtlen, klasszikus megjelenést biztosít. A fényes kivitel megakadályozza a szennyeződés lerakódását és a mohaképződést a tetőn. A TC50 felület extra erős ellenállásra lett kifejlesztve.

Komplett tetőrendszer

Hordozólécek és szegélyek széles választéka áll rendelkezésre a Lindab cserepeslemezhez. A Lindab gyártja a piacon a legátfogóbb és leghatékonyabb csatornarendszert is. A Lindab szegélyeivel és tetőbiztonsági rendszerével biztos lehet abban, hogy elegáns, könnyen szerelhető tetővel rendelkezik, amely mindenféle időjárási viszonyok között megfelelő.

A LindabTopline több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye.  Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása garantálja a 100 %-os vízzáróságot. A lemezek 1 méter fedési szélességűek és legfeljebb 6,14 méter hosszúságúak, az egyéni igényeknek megfelelően kerülnek gyártásra. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készítheti el a fedést, minimális hulladékkal számolhat szabályos, négyszög rajzolatú tetőfelületek esetén. A tető súlya könnyű, egy négyzetméter tető mindössze 5 kg-ot nyom, ezért tetőfelújításkor cserepeslemezeinket közvetlenül rá lehet helyezni a régi fedésre (eternit, palatető) anélkül, hogy az alatta lévő szerkezetet meg kellene erősíteni.

Attól függően, hogy milyen hatást kíván elérni, profilválasztékunk széles választási lehetőségeket kínál.

Topline ROCA

Lindab Roca legújabb típusú tetőfedés több éves kutatások eredménye, amelynek célja a cserepeslemezek hagyományos, természetes megjelenésének tökéletes biztosítása. Alakjának és fedési technológiájának köszönhetően a környezeti hatásokkal (szél, eső, hó) szemben ellenálló, kis önsúlyú, gyors kivitelezésű és látványban nagyszerűen idézi a mediterrán tetők világát. Ennek köszönhetően jól tud illeszkedni egy hagyományörző városi látképbe, nagyszerű választás új építésű házakhoz, jó és igazán esztétikus megoldás felújításokhoz, főleg ott, ahol a szerkezetet már nem tudjuk megerősíteni.

A Lindab Roca egyesíti az acél magas mechanikai ellenállóképességét, rugalmasságát és alakíthatóságát az Alucink bevonat által nyújtott hosszú élettartammal. A négy különböző formájú profil és a széles színválaszték korlátlan választási szabadságot biztosít.

A hagyomány ihlette

A Lindab Roca cserepeslemezt több éves kutatás eredményeként fejlesztettünk ki, a cserepek alakjának és fedési technológiájának folyamatos tökéletesítésével, azért, hogy a környezeti hatásokkal (szél, eső vagy hó) szembeni ellenállásuk kifogástalan legyen, miközben a hagyományos burkolatok látványát is megtartotta. A Lidab Roca egyesíti az acél magas mechanikai ellenálló képességet, rugalmasságát és alakíthatóságát az Aluzinc bevonat által nyújtott hosszú élettartammal. A Lindab korlátlan választási szabadságot biztosít az öt különböző profillal széles színválasztékban: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena és Roca Rustica. Bármelyiket is választja, az új Lindab Roca tető tartós és mutatós lesz, mely sokáig megvédi a házát. Látványában nagyszerűen idézi a mediterrán tetők világát, ennek köszönhetően jól tud illeszkedni egy hagyományőrző városi látképbe, nagyszerű választás új építésű házakhoz, jó és igazán esztétikus megoldás felújításokhoz, főleg ott ahol a szerkezetet már nem tudjuk megerősíteni.


A Lindab Roca cserepek előnyei:

 • elegánsak és ellenállóak

 • új építményekhez és felújításokra

 • könnyen szerelhetők és karbantarthatók

 • alacsony tömeg

 • természetes színek

 • garancia

 • magas minőség