LINDAB RAINLINE

A Lindab Rainline ® egy komplett, esővíz-elvezető rendszer. E rendszer gyártása területén a Lindab Európában piacvezető. A széleskörű tapasztalat, a fejlesztésben dolgozó szakemberek tudása garantálja, hogy egy egyszerűen szerelhető, minden kiegészítő elemet magába foglaló rendszer kerüljön a vásárlók elé. Átgondolt tartozék-rendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók, vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni a termékeket.


Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik, nem repedezik. A rendszer minden egyes elemére 15 év garanciát vállal a Lindab, természetesen szakszerű kivitelezés és karbantartás mellett.

A sokszínű rendszer

Miért ne választhatna sötétbordó csatornát fehér homlokzathoz? Miért ne szerelhetne fel exkluzív rézvöröset egy szürke kőfalra? Illetve miért ne kombinálná a téglavörös függő ereszcsatornát fehér lefolyóval, hogy harmonizáljon a tető és a fal színeivel?
A Lindab Rainline csatornarendszer nyolc különböző színben kapható. A csatornaszínek jól összepárosíthatóak a házak, épületek színvilágával. A Lindab csatorna kitűnő választás akkor is, ha diszkréten szeretné a ház meghatározó tónusát kiegészíteni
és akkor is, ha merészen hangsúlyos színt választ csatornájának. Bármilyen arculat kivitelezhető. Önnek csak választania kell!


Röviden a Lindab Rainline-ról:

  • tartós és variálható

  • komplett rendszer széles termékválasztékkal

  • könnyen, gyorsan, akár házilagosan is felszerelhető

  • modern bepattintós illesztés

  • minden típusú tetőfedéshez alkalmazható

  • kitűnő korrózió elleni védelem

  • hosszú élettartam

  • nagymértékű hó- és jégteher viselő képesség

  • egyedülálló színválaszték

A kiváló minőségű rendszer

A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer kiváló minőséget kínál, egyesítve a hosszú élettartamot, a variálhatóságot és a könnyű szerelhetőséget. Szakemberek fejlesztették ki szakemberek számára. A bádogos szakemberek szeretik a Lindab Rainline rendszerét, nem utolsósorban azért, mert több évtizedes élettartamot biztosítanak rozsdásodás és szivárgás nélkül.

Svédacél alapanyag

Az acél erős, sokoldalú és tartós, de szakszerűen kell megmunkálni. A Lindab több, mint 200 000 tonna acéllemezt dolgoz fel évente (ami körülbelül félmillió gépkocsi gyártásához szükséges mennyiségnek felel meg). Hosszú távra tervezett acél Az acél az ereszcsatorna rendszerek legmegfelelőbb alapanyaga. Könnyebb, mint az öntöttvas, minimális a hőtágulása a műanyaghoz és az alumíniumhoz képest, az ára kedvezőbb az alumíniuménál.

Horganyzott acéllemez

A tartós korrózió elleni védelem érdekében az acéllemezre 275 g/m2 cinkréteg bevonat kerül. A horganyzott bevonat természetes módon öngyógyító, hiszen bármilyen karcolást vagy vágást automatikusan tömítenek a cinkionok, amelyek kémiai folyamat során újra bevonják a fedetlen acélfelületet.

Elemek tejes választéka

A Rainline Ereszcsatorna-rendszer ereszcsatornák, lefolyók és kiegészítők kiterjedt választékát nyújtják változatos, időtálló színekben és méretben. A csatornarendszerhez több mint 60 könnyen szerelhető elem tartozik. A rendszer két alaptípusa a félkör szelvényű és a négyszög keresztmetszetű függő ereszcsatorna, melyet tartozékkal, kompletten szállítunk. Mindkét változathoz a kör keresztmetszetű lefolyócső illeszthető. A rendszer szerelése rendkívül egyszerű, a rápattintós megoldás nagyban meggyorsítja a munka menetét.

A függőeresz és a lefolyócső alapja egy 0,6-0,75 mm vastagságú tűzihorganyzott acéllemez, amelynek mindkét oldalát 35/35 ľm vastagságú, többrétegű bevonat védi az időjárás viszontagságaitól. Az ereszcsatorna rendszer prognosztizált élettartama ennek a bevonatnak köszönhetően 50 év. Ereszcsatorna rendszerünk vörösréz alapanyagból is rendelhető.

LindabMagestic™ – ÚJDONSÁG!

A Lindab Magestic továbbfejlesztett horganyzott acél alapanyagú esővíz-elvezető rendszer. A Lindab Magestic a megszokott és megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja megerősített magnéziumcink-ötvözet bevonattal.