LINDAB SYSTEMLINE CSARNOKRENDSZER

A Lindab könnyûszerkezetes csarnokrendszer elônyös tulajdonságai miatt nagy népszerûségnek örvend az építtetôk, a tervezôk és a kivitelezôk körében egyaránt. A csarnokok mérete, tömege, formája és szerkezeti kialakítása tág határok között tervezhetô, a funkciónak, a térigénynek, illetve az építészeti elképzeléseknek megfelelôen. A Lindab csarnokrendszer kiváló megoldást kínál a legkülönbözôbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hûtôházak, mezôgazdasági építmények falszerkezetének gazdaságos és magas minôségû megvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variácót kínál a többhajósítás, a közbensô födém elhelyezése, valamint a daruzott kivitel lehetôsége.

Komplett rendszer

A Lindab systemline csarnokrendszer magán viseli a könnyûszerkezetes építési mód minden elônyét: kis szerkezeti súly, gyors szerelés, rövid kivitelezési idô, gazdaságos mûszaki megoldások, változatos kialakítás, illeszthetôség. A komplett csarnokrendszer az alábbi alrendszerekbôl épül fel:

  • acélszerkezetû elsôdleges teherhordó szerkezet

  • acélszerkezetû másodlagos teherhordó szerkezet (tetôszelemen- és falvázrendszer)

  • tetô- és falburkolati rendszer

  • rendszerkiegészítôk

Tető- és burkolati rendszerek

A tetô- és burkolati rendszerek széles választéka nyújt kínálatot az egyszerû, gazdaságos megoldástól az esztétikusabb, magasabb igényû külsô megjelenést biztosító változatokig. Az igényeknek és a mûszaki szempontoknak megfelelôen kerültek kifejlesztésre a tetô-és falburkolati rendszerek.

Rendszerkiegészítők

A fô szerkezeti elemeken kívül a Lindab Kft. teljes körû választékot kínál egyéb rendszerkiegészítôk, épületszerkezeti tartozékok beépítésére (csapadékvíz-elvezetés elemei, tetôbiztonsági termékek, bevilágító felületek, ipari kapuk, ajtók, ablakok stb.), amelyek felhasználásával válik igazán kompletté a csarnoképület.

Vissza a LINDAB termékekhez